Fotofair Hilvarenbeek

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/05/2018 - 27/05/2018
09:30 - 17:00

Locatie
Event Center/ terrein Beekse Bergen

Categorieën


image006

De Fotofair wordt ook wel omschreven als het grootste foto- en video evenement van de Benelux. Het evenement wordt in 2018 gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 mei. De locatie is net als voorgaande jaren het Event Center van Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek. Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als u wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om uw camera bij de hand te houden!

Kamera Express is de verkoop partner van de Fotofair. Dat vinden we leuk, omdat we net als de bezoekers van de Fotofair grote liefhebbers van foto- en videografie zijn. Daarom bundelen we graag onze krachten: de grootste foto- en videowinkel op het spectaculairste foto- en video evenement van de Benelux. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha en is toegankelijk voor alle fotografen.
Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Op de Fotofair is alles te vinden over verrekijkers en digiscoping.

Voor de Fotofair editie 2018 zijn er nu ook mooie hotelarrangementen beschikbaar bij het nieuwe Van der Valk exclusief hotel zie hier de informatie

Het Fotofair magazine komt uit op 01-05-2018 met ruim 100 pagina’s, zie hier het magazine van 2017  je kunt hem ook downloaden als pdf.

2018 FOTOFAIR LOGO breed 728pix