Masterclass Bart Ramakers

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/05/2017
09:30 - 16:30

Locatie
Hamont Achel

Categorieën


Workshop 6 mei 2017

Flyer ServixDroom je ervan één dag aan de slag te gaan met straffe modellen en de meest geavanceerde middenformaat camera’s van Phase One ?
Bart Ramakers en het Servix team maken je droom waar. Vertel je eigen verhaal met de modellen, kostuums, belichtings- en compositietips van een van de grootmeesters van de fotografische vertelkunst, in een speciaal voor de gelegenheid opgebouwde achtergrond. Je wordt ingewijd in de geheimen van de Phase One IQ180 en de XF IQ3 100Mp, ervaart hoe je modellen een verhaal kan doen vertellen met styling, poses, uitdrukkingen en composities, ontdekt hoe je het Elinchrom belichtingsgamma naar je hand kan zetten om geraffineerde clair-obscur effecten te bereiken, leert in Capture One het uiterste uit je RAW bestanden te halen en gaat naar huis met je eigen zelf gefotografeerde tafereel en een schat aan ervaring.

Ondertussen is er tijd voor een weelde aan persoonlijke tips, een eenvoudige maar voedzame maaltijd, een ontspannen naabespreking, suggesties voor nabewerking,… kortom een volledige 360° ervaring, van de uitwerking van het idee tot de afwerking van het resultaat.
Voor wie volledig nieuw is in de Phase One en Capture One wereld, wordt gratis een introductie vooraf voorzien.

Prijs : 499€ alles inbegrepen, maximum aantal deelnemers : 5

Inschrijven via volgende link : servixshop