MamiyaLeaf

© Steffen Jahn

Leaf Credo cameraruggen

De MamiyaLeaf Credo series geven u de legendarische Leaf beeldkwaliteit samen met een ongeëvenaarde snelheid en veelzijdigheid.  Alle Leaf Credo digitale cameraruggen bieden een Antal bijzondere features, inclusief het 3,2″ hoog resolutie LCD scherm met een kijkhoek van 170° en extreme detailweergave.

De Leaf Credo’s leveren een adembenemende beeldkwaliteit met een natuurlijke kleurweergave : het Leaf handelsmerk bij uitstek.  De grote, special ontworpen CCD in de Credo 80 en de Credo 50 CMOS sensor met zijn dynamisch bereik van 14 f-stops resulteren in een ongekende detailweergave, zeer veelzijdige kleurenrijkdom, een laag reisniveau en zeer mooie tonaliteiten.

De Credo 80 gebruikt de high res Dalsa CCD, full frame met 80Mpix.  Hij biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding in zijn soort waardoor u kan fotograferen in een zeer hoge resolutie.  De sensor reproduceert de fijnste details zodat het gebruik van omslachtige multishot systemen overbodig wordt.

De Leaf Credo 50 gebruikt een Sony 33x44mm CMOS sensor met een dynamisch bereik van 14 stops en ISO 100-6400.  De Credo wordt gekenmerkt door zijn perfecte live view en zijn mogelijkheid tot ruisvrije lange belichtingen.
Met de Leaf Credo kan u quasi overal fotograferen.  Dankzij het hoge resolutie 3,2″ touch screen kan u uw beelden bekijken onder alle lichtomstandigheden, zowel in de studio als buiten in het volle zonlicht.

Alle MamiyaLeaf Credo ruggen zijn extreem snel, ongeacht de FireWire 800, USB3 of UDMA compact flash technologie.  Met de Leaf Credo kan u of uw klant beelden op zijn iPhone, iPad of iPod touch beoordelen en “raten” of eventueel de camera draadloos bedienen.
De Leaf Credo’s zijn compatibel met diverse middenformaat en technische camera’s zoel als groothoekcamera’s met tilt/shift verstellingen.  MamiyaLeaf cameraruggen blijven ook na jaren intensief gebruik een zekere voortverkoop / upgrade waarde behouden.  Zo blijft u met de beste materialen fotograferen.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een demonstratie.