Capture One 20

150 150 Team Servix

Uw favoriete beeldverwerker – Nu nog beter !

Dankzij de feedback van de Capture One community zijn uw favoriete tools  tools nu nog preciezer dan voordien :
Zelfs als je op hogere ISO fotografeert, behoud je de kleuren en details dankzij een verbeterde ruisonderdrukking.
Met de ‘basic’ color editor kan je geselecteerde kleuren in je beeld snel bijregelen door middel van tint, saturatie en helderheid.
Speel meer met contrast en tinten in de geoptimaliseerde HDR tool. Recupereer details in hoge lichten en schaduwpartijen of versterk net het effect van donkere en lichte partijen.
Ook de layer-tool is nu nog accurater dan voordien. Met de geoptimaliseerde selectiegereedschappen kan er beter gemaskeerd worden en layers kunnen gekopieerd worden naar anderen beelden, inclusief foto’s met verschillend formaat en grootte, zonder de reeds bestaande correctielagen op de doelfoto’s te vervangen.
Bespaar tot 50% in muiskliks bij het sorteren van je beelden. Activeer “switch to next” : Telkens als je een beeld hebt beoordeeld en gelabeld (rate & tag) wordt automatisch de volgende foto geselecteerd. Dit is een enorme tijdsbesparing bij het doorlopen van volumineuze shoots.
Dit is echter een beperkt overzicht van alle wijzigingen. Verder is ook de Capture One interface onder handen genomen. Je kan nu vlot doorheen de verschillende tools scrollen, in plaats van ze elk individueel te selecteren. Gereedschappen die je frequent gebruikt kan je vastpinnen zodat ze steeds onmiddellijk beschikbaar zijn.

Capture One is beschikbaar als ‘full license‘ maar kan eveneens aangeschaft worden via een abonnementsformule.