Elinchrom ONE

10/08/2021

Elinchrom One

Wees steeds voorbereid op elke shoot met de extreem compacte Elinchrom ONE. Amper 1,5kg toch biedt de ONE met 131W/s u een aantal uitzonderlijke features zoals een geïntegreerde Li-Ion batterij, USB-C 'actief laden', TTL, HSS en een overzichtelijk touch-screen in een uniek design.

Dankzij de veelzijdigheid van een off-camera flash kan de Elinchrom ONE in vrijwel elke setup ingezet worden. De ONE is qua formaat en gewicht gelijkaardig aan een 70-200mm lens en kan dus altijd en overal met u meereizen.

De Elinchrom ONE is uitgerust met een verzegelde Li-Ion batterij voor een maximaal gebruiksgemak. Bovendien is de batterij beschermd tegen alle invloeden van buitenaf terwijl u shoot op locatie. Een extreem groot voordeel is dat u niet gebonden bent aan reservebatterijen. U kan de Li-Ion batterij opladen via gelijk welke USB-C stroombron (dus ook externe powerpacks !)

Een volledig geladen batterij geeft u 725 full power flitsen. En dankzij de 'active charging' kan de ONE aangesloten worden op elke externe energiebron met USB-C aansluiting zodat u uw shoot kan verderzetten, ongeacht het batterijniveau van de geïntegreerde Li-Ion

De juiste sfeer en licht creëert u dankzij het uitgebreid aanbod aan diverse lichtvormers. Dankzij de nieuwe Elinchrom OCF vatting is de ONE compatibel met de meeste Profoto lichtvormers maar in combinatie met de Elinchrom OCF naar Bajonet adapter kan u ook alle bestaande Elinchrom reflectoren en softboxen gebruiken.

Alle instellingen zijn snel bereikbaar op het nieuwe touchscreen met vereenvoudigde menustructuur zodat u in elke situatie de volledige controle behoudt zonder verrassingen.

Kenmerken

  • Draagbaar - amper 1,5kg
  • Geïntegreerde Li-Ion batterij - tot 725 flitsen op maximum vermogen
  • USB-C connectie voor externe lader of powerpack
  • Touch-screen interface
  • Bicolor LED pilootlamp - 3000lumen / CRI95 / 2700 - 6500K
  • Recycling 0,9sec @ full power
  • Sync tot 1/8000 met HSS
  • TTL functie

De Elinchrom ONE wordt aangeboden in twee kits :

ELINCHROM ONE off camera flash - EL20932

Bestaat uit :

   1x Elinchrom ONE
   1x Elinchrom 65W USB-C lader met USB-C kabel 1,8m
   1x Elinchrom OCF naar bajonet adapter
   1x Elinchrom OCF diffusor
   1x Draagtas

ELINCHROM ONE off camera flash DUAL kit - EL20931

Bestaat uit :

   2x Elinchrom ONE
   2x Elinchrom 65W USB-C lader met USB-C kabel 1,8m
   2x Elinchrom OCF naar bajonet adapter
   2x Elinchrom OCF diffusor
   1x Rugzak

Links & downloads

Webshop powered by Marcando