Fiilex

"Flexible - Innovative - Ingenious"

Fiilex is een hoogwaardige continuverlichting op basis van Dense Matrix LEDs voor fotografie en video.
De zeer compacte plaatsing van LEDs resulteert in een krachtige matrix die amper groter is dan een duim en kan gemakkelijk aangepast worden voor verschillende toepassingen. Dense Matrix LED produceren een helder licht, instelbaar qua kleurtemperatuur, met een superieure CRI waarde.  Vanaf de lancering in 2013 heeft het merk al verschillende prijzen gewonnen voor hun innovatieve en kwalitatieve producten.

P360EX

De P360EX herontdekt de mogelijkheden van LED technologie : krachtig, efficiënt, duurzaam en controleerbaar. Het is uitzonderlijk dat een lichtbron zowel in de studio als buiten in barre omstandigheden gebruikt kan worden.  Een ideaal licht voor minder perfecte situaties.
De P360EX geeft 400W lichtopbrengst, 20% meer dan zijn voorganger, met hetzelfde 90W verbruik. Het licht is volledig dimbaar en de kleurtemperatuur kan naar eigen wensen ingesteld worden. De nieuwste LED technologie biedt een hoge CRI waarde zodat kleuren natuurlijk en levendig weergegeven worden. De 360EX wordt gevoed door netstroom of via standaard “broadcast” batterijen.
De P360EX is “DMX ready” met de optionele DMX connection box. Met dit controlepaneel kan u meerdere lampen doorverbinden en ze elk individueel sturen.

P200 FlexJet

De Fiilex P200 FlexJet is een creatieve verlichting. Hij maakt het mogelijk om personen of objecten te verlichten op een manier die voorheen onmogelijk was. Dit licht is een aanvulling op elke lichtopstelling. Gebruik het om meer pit te brengen in saaie, vlakke lichtsituaties.
De P200 heeft 8 verschillende kleurinstellingen, 3000K – 4300K – 5600K – magenta- geel – aqua – cyaan – blauw, en volledig dimbaar. Gebruik de P200 in combinatie met andere lichtbronnen of om kleur aan de scène toe te voegen. Bovendien is de P200 de enige Fiilex lichtbron die combatibel is met de flexibele glasvezel. Hiermee kan u schilderen met het licht of licht plaatsen op moeilijk bereikbare plaatsen.  De P200 is uiterst draagbaar en werkt op standaard “broadcast” batterijen of op AC netspanning.

P180E

De P180E produceert een zeer intens licht. Hij wordt gebruikt als hoofd- of invullicht, als haar- of accentlicht. In een kit met drie lampen heeft u de ideale verlichting voor interviews.  De P180E heeft een vermogen van 200W, volledig dimbaar en de kleur kan naar de omstandigheden ingesteld worden zodat die perfect overeenkomt met dag- of kunstlicht. Door zijn hoge CRI waarde worden keuren natuurlijk en levendig gerepoduceerd. De P180E kan gevoed worden door netstroom of standaard “broadcast” batterijen. De P180E doorstaat barre weeromstandigheden dankzij en IP24 waardering (international protection marking).  Mits een optioneel regenscherm stijgt deze markering zelfs naar IP25 voor een nog betere bescherming.
De P180E weegt amper 540g en is niet groter dan een blik frisdrank.

P100 “the brick”

De P100 is een zeer kleine compacte lichtbron met 100W vermogen. Dit licht kan bijna overal geplaatst worden en zorgt voor die extra toets drama aan een scène. Zijn 100W vermogen is dimbaar en de kleur is traploos regelbaar tussen 3000K en 5600K zodat hij perfect geïntegreerd kan worden met andere lichtbronnen. De P100 is uitgerust met een ingebouwde batterij maar kan ook op netspanning gebruikt worden. De batterij heeft een autonomie van 2 uur. Gemakkelijk om standaard mee te nemen in de fototas.