Haida

Believe - We can

De Haida M10 filterhouder is geschikt voor filters 100 x 2mm. Door zijn unieke design kan er een ronde ‘drop-in’ filter in een afzonderlijk filterslot geplaatst worden. Deze filter kan via een instelwiel onafhankelijk van de andere filters gedraaid worden. Drop-in filters kunnen bestaan uit een polarisatiefilter, ND filter, gegradueerde ND filter of de Haida Clear Night filter.
Adapterringen zijn beschikbaar van 37 tot 82mm.

De Haida M15 aluminium filterhouder is geschikt voor de meest gangbare groothoekobjectieven en aanvaardt elke 15x17cm filter waardoor u op de meest extreme beeldhouken ook kan fotograferen zonder vignettering.

Door het nieuwe magnetische design kunnen een aantal filters snel gewisseld worden. Er bestaan 8 types magnetische filters, waaronder de polarisatiefilter en ND filters (big stoppers). De ND verloopfilters kunnen in de M15 houder geschoven worden en afzonderlijk van de magnetische filters exact gepositioneerd worden.

Het Haida M15 systeem kan ook op standaard objectieven gebruikt worden zodat u niet in twee verschillende systemen hoeft te investeren.

Red Diamond

De Red Diamond filters zijn een groot succes onder de landschapsfotografen. Deze glazen filters zijn zeer sterk en robuust omdat ze door een speciale techniek behandeld zijn. Hierdoor zijn ze quasi onbreekbaar, krasvrij terwijl ze perfect neutraal zijn zonder enige kleurzweem.