Hardy's Studio

Unieke en exclusieve professionele achtergronden

Hardy’s Studio werkt Samen met fotografen, ontwerpers, kunstenaars, stylisten en architecten om zowel eenvoudige als complexe scenische projecten te voltooien. We bieden unieke en exclusieve professionele achtergronden voor de verkoop.
Hardy’s Studio werkt ook aan projecten op maat door het verstrekken van eerste ontwerp, kleurweergave en uiteindelijke illustraties.
Hardy’s Studio schildert schilderachtige achtergronden voor fotografen, filmproducenten, adverteerders, architecten, interieurontwerpers en vele anderen. Onze achtergronden worden gebruikt voor film, tv, print, catalogus, beurzen, speciale evenementen, theater, interieurs en nog veel meer.

Hardy’s Studio is gespecialiseerd in het realiseren van hand geschilderde decoraties – abstracte, “gemarmerde”, texturen – op grote schaal.
Via de website worden deze zowel aan het publiek getoond als aan hun exacte afmetingen. Ze zijn dus beschikbaar voor aankoop in gestandaardiseerde afmetingen:

Klein (b= 1.22m / h = 1.60m)*
Gemiddeld (b = 2.75m / h = 3.20m)
Groot (b = 3,20 m / h = 4 m)

Er kan echter een XL-formaat worden overwogen op aanvraag.
Hardy’s Studio zal dan gebaseerd zijn op 3 criteria: de hoogte, de breedte en de gewenste kleuren. De hoogte of breedte mag niet groter zijn dan 3.20m.
De compositie blijft de keuze van de kunstenaar.

* deze afmetingen kunnen enigszins variëren

Interesse in een unieke achtergrond? Contacteer ons voor meer informatie.
Vermits deze achtergronden uniek en of op aanvraag gemaakt worden, kunnen hier geen standaard prijzen of modellen aangeboden worden. Op de website van de artist kan je het huidige aanbod bekijken en meer informatie bekomen.