el20613_elc500_frontright

Studioflits

De Elinchrom ELC compacts zijn studioflitsers op netspanning. Met een vermogen van 500W/s en zeer korte flitsduur zijn ze universeel te gebruiken.

U heeft de keuze uit een individuele compact maar we hebben ook een aantal basissets voor u samengesteld :
* Kit met twee ELC compacts inclusief statieven, softbox, reflector en draadloze synchronisatie
* Kit met drie ELC compacts inclusief statieven, softbox, reflectoren en draadloze synchronisatie

quadra

Flitslicht voor op locatie

De Elinchrom ELB400 is een compacte en lichtgewicht (3kg !) generator op batterijvoeding. Hij is zeer nauwkeurig regelbaar over 6,6 stops (400W/s – 7W/s). Dankzij de LED pilootlamp is hij uiterst zuinig waardoor je met een volle batterij gemakkelijk duizenden keer kan flitsen.

el_fs30-1

Reflectoren & toebehoren

De verschillende softboxen, reflectoren en accessoires bepalen mee het karakter van uw licht en de sfeer die uw foto moeten uitstralen. Reserveer deze tijdig mee zodat u op uw shoot de juiste accenten weet te leggen.

px_indra500_2head

Phottix Indra

De Phottix Indra500 is een 500W/s TTL studioflits met high speed sync en ingebouwde Phottix Odin TTL trigger. De Indra kan geregeld worden over 8 stops, per 1/3de stop. TTL belichtingen kunnen in +/- 3 stops gestuurd worden. In combinatie met de Li-ion batterij is de Indra de perfecte oplossing op locatie met tot 360 flitsen op vol vermogen.

sel308s

Lichtmeter

Geen goede belichting zonder te meten. Weet welk effect elke lichtbron op uw set zal uitoefenen. Vergeet daarom uw lichtmeter niet te reserveren.