Cambo studio

Cambo BV werd opgericht in 1946 in Nederland en was de eerste fabrikant die een technische camera bouwde, volledig vervaardigd uit metaal. Cambo is sindsdien gekend voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige, zeer nauwkeurige camera's, studiostatieven en -accessoires.

Vandaag is Cambo gevestigd in Kampen, in het oosten van Nederland. Het modern gebouw met een oppervlakte van 2000 mis uitgerust met de allernieuwste computergestuurde productiemachines zodat de hoogste kwaliteit gegarandeerd wordt. Door deze doorgedreven innovatie en ontwikkeling voldoet het Cambo assortiment aan de behoeften van de startende fotograaf, de prijsbewuste student tot aan de veeleisende digitale professional.

Het Cambo gamma wordt aangevuld met een reeks van studio (zuil)statieven en andere studioaccessoires zoals bijvoorbeeld specifieke reproductiestands. Sinds enkele jaren wordt dit aanbod verder verruimd naar video supports, booms, track & dolly systemen, aangevuld met HDSLR rigs voor hobbyist en professional.

€ 1.588,73 / Stuk
€ 2.244,55 / Stuk

Webshop powered by Marcando