Lee Filters

                       

Lee Filters produceert al meer dan veertig jaar high quality camerafilters in het Verenigd Koninkrijk. Een groot deel van het productieproces is handenarbeid. Enkel op die manier behaalt Lee Filters de hoogste standaard die door veel toonaangevende camera- of lensfabrikanten vereist wordt.

Lee Filters maakt deel uit van een internationale groep, Panavision, waardoor zij kunnen rekenen op de allerlaatste expertise en ontwikkelingen in optische technologie van een van de heersende leiders in de filmindustrie.

Door een uitgebreide kwaliteitscontrole in elke stap van het productieproces blijft Lee Filters de referentie voor kwaliteit, duurzaamheid en prestatie. Professionele fotografen wereldwijd die dagelijks Lee Filters gebruiken, zullen dit zeker beamen.

De grote sterkte van Lee Filters bestaat uit het zeer uitgebreide aanbod aan camerafilters. Naast de meer gebruikelijke Neutral Density grijs(verloop)filters heeft Lee Filters ook nog een enorm gamma aan kleur(verloop)filters zodat in elke situatie, of het nu ochtend, hoogzomer of avondschemering is, de juiste sfeer en sereniteit kan gefotografeerd worden.

 

 

€ 221,36 / Stuk
   Niet in voorraad
€ 667,13 / Stuk
€ 21,80 / Stuk
   Niet in voorraad
€ 111,91 / Stuk

Webshop powered by Marcando