Manfrotto Studio

                          

 

Camera- en Studiostatieven en Uitrusting.

Manfrotto, gevestigd in het Noord-Italiaanse Cassola, ontwerpt, produceert en verkoopt een breed assortiment camera- en lichtstatieven  en accessoires voor de professionele fotografie-, film-, theater-, live entertainment- en videomarkt.

Manfrotto producten worden verkocht  in meer dan 65 landen over de hele wereld! De ongeëvenaarde kracht van het internationale distributienetwerk en de teaminspanningen tussen het bedrijf en de distributeurs is een sleutelelement in het succes van de lijnen. De distributiebedrijven die eigendom zijn van de groep bieden directe toegang tot de markt, trends en vereisten, wat essentieel is om het bedrijf in de voorhoede van ontwikkeling en innovatie te houden.

Het is een traditie geworden van Manfrotto om voortdurend te investeren in de nieuwste technologie, samen met een constante evaluatie van het productassortiment, de productiebehoeften en de consumententrends. Dit beleid handhaaft de hoogste standaard van kwaliteit in alle stadia en bepaalt de normen die anderen volgen.

Manfrotto producten worden vervaardigd door de Manfrotto Supports en Manfrotto Bags vestigingen.

€ 166,00 / Stuk
€ 423,00 / Stuk
€ 155,00 / Stuk
€ 12,00 / Stuk
   Niet in voorraad
€ 680,00 / Stuk
€ 143,00 / Stuk
€ 65,00 / Stuk
€ 197,00 / Stuk

Webshop powered by Marcando