Nanlite

                              

 

Nanlite heeft vastgesteld dat de evolutie van de maatschappij heeft geleid tot een groeiende vraag naar multi-image content.

Zij menen dat met de ontwikkeling van de beeldvormingstechnologie multi-image creation binnen bereik komt. De lichten moeten ook nieuwe veranderingen aanbrengen om aan dergelijke veranderingen in de vraag te voldoen.

Als submerk van Nanguang is NanLite toegewijd aan het creëren van verlichtingsoplossingen die meerdere imaging behoeften dienen (& inspireren). Ze luisteren naar de behoeften van hun gebruikers, richten zich op ontwerp & gebruikerservaring, & focussen op trends in de industrie, en bieden de beste verlichtingsoplossing voor beeldcreatie.

Nanguang's meer dan 25 jaar ervaring in de industrie van beeldvormingsapparatuur biedt een sterke garantie voor de kwaliteit van NanLite. Op dit moment heeft elke serie van producten onder de productlijn de CE-certificering & ROHS-certificering van de Europese Unie doorstaan, en heeft het vertrouwen gewonnen van de meerderheid van de gebruikers op de markt.

€ 1.299,00 / Stuk
€ 355,00 / Stuk
€ 1.188,99 / Stuk

Webshop powered by Marcando