PocketWizard

Make it possible

Plus X

Een goedkoop radio triggering systeem, ideaal voor de starter.
Laat u echter niet verrassen door zijn eenvoudig gebruik. De Plus X is namelijk gebouwd op de betrouwbare PocketWizard Plus serie en is volledig compatibel met de bestaande PocketWizard radios

Plus III

De PocketWizard Plus III is eenvoudig en betrouwbaar triggersysteem voor alle manuele flitsen, zowel studiolichten als reportageflitsers.  De Plus III heeft 32 verschillende kanalen : 16 standaard en 16 Quad-Zone triggering kanalen. Zo kan de fotograaf draadloos flitsers en/of camera’s activeren, of deactiveren in vier verschillende zones. De Plus III switched automatisch tussen zenden en/of ontvangen. Of beide !
De Plus III biedt een grote flexibiliteit en gebruiksgemak aan de fotograaf die een betrouwbare oplossing zoeken : Plug in, zet aan en shoot !
Met betrouwbare triggers tot op afstanden van 450m

Plus IV

Het beste van twee werelden in één eenvoudige radiotransmitter, dat is de Plus IV.  De PocketWizard Plus IV heeft een hotshoe die compatibel is met de meeste Canon, Nikon of Panasonic camera’s en flitsers, evenals sommige Fuji en Olympus systemen.  Dit  biedt de fotograaf de veelzijdigheid om on-camera TTL flitsen te combineren met afstandsbediende manuele flitsen.  De Plus IV heeft een zeer intuïtieve gebruikersinterface waar alle kanalen, zones en modulen gemakkelijk kunnen ingesteld worden via sneltoetsen.

Multimax II

Indien u meer mogelijkheden nodig heeft dan een “gewone” draadloze trigger, dan is de Multimax II de beste oplossing.
Met 32 standaard kanalen en 20 ControlTL kanalen is de Multimax II perfect voor het gebruik op drukke evenementen of bij ingewikkelde lichtopstellingen.  Met zijn zeer geavanceerde functies, o.a. stroboscoop, tijdsintervallen, vertragingen op flitssynchronisatie,… opent de Multimax II een wereld aan creatieve mogelijkheden voor de professional of gevorderden hobbyist.

Mini TT1 & Flex TT5 / Flex TT6 (canon)

De PocketWizard Mini en Flex zijn het draadloze TTL systeem bij uitstek.  Het gebruik is eenvoudig : de ingebouwde ControlTL software interpreteert het E-TTL signaal van de camera en vertaalt dit in een betrouwbaar digitaal signaal.  Verander sluitertijd, ISO of diafragma, en het systeem corrigeert automatisch voor uw nieuwe instellingen.  Gebruik de HyperSync technologie en trigger tot snelheden van 1/500 met verschillende camera’s / flitsers.  Nog sneller ? Drijf het ContolTL boven 1/500 en ga automatisch in FP/HighSpeed Sync. Zonder knoppen te verzetten of instellingen te wijzigen kan u flitsen tot 1/8000 !
Met de AC3 ZoneController heeft u de volledige controle over uw flitsers vanuit camerapositie.  Zet uw flitsers waar u wenst, zonder u zorgen te maken dat ze (on-)bereikbaar zijn tijdens de shoot.
Drie duidelijke draaiknoppen geven de mogelijkheid om meer/minder vermogen te geven in drie verschillende zones. Dit alles per 1/3de stop over totaal 6 stops (+3 / -3).  U kan de zones manueel instellen, automatisch (TTL) of helemaal uitschakelen.

pw_firmware

Firmware upgrade

De evolutie in de hedendaagse digitale workflow gaat razendsnel.  Fabrikanten ontwikkelen nieuwe camera’s met nieuwe mogelijkheden.  PocketWizard tracht snel te anticiperen op deze tendensen door hun software (firmware) aan te passen zodat de draadloze synchronisatie compatible is met de allernieuwste ontwikkelingen.  Daarom is het raadzaam om regelmatig de site van PocketWizard te checken voor de meest recente firmware.

Hotshoe vervangen ?

Het gebeurt niet al te vaak maar soms durft de hotshoe van de PocketWizard zenders/ontvangers te breken.  Meestal door een ongelukkige handeling met nadelige gevolgen.  Dit is echter geen drama !  We hebben deze hotshoe-onderdelen standaard in huis.  Ben je zelf een beetje handig ? Dan kan je de volgende video bekijken met de concrete handleiding.