Rotolight

Foto©Brett Florens

Rotolight AEOS

Eenmalige speciale conditie voor een Rotolight AEOS kit
Of liever een afzonderlijke AEOS unit ?
De Rotolight AEOS is een krachtige, zeer draagbare bi-colour LED verlichting die in elke shoot zijn diensten kan bewijzen. Ideaal voor portret en shoots op locatie voor zowel fotografen als cineasten. De AEOS kan traploos ingesteld worden tussen 3150K en 6300K en heeft een ultradun design. Met een gewicht van amer 1,5kg behoort hij tot de meest draagbare lampen op de markt.

Met een krachtig vermogen van 5750lux @ 90cm, een perfecte kleeurweergave (TLCI 91 – CRI > 96) voor perfecte huidtoonweergave, en een batterijduur van 3 uur (95 Wh) is de AEOS de meest geschikte keuze voor shoots op locatie.

De AEOS heeft een aantal geïntegreerde handvaten en een 360° balhoofd wordt standaard meegeleverd.

Bovendien heeft de AEOS een aantal voorgeprogrammeerde functies en instellingen die moeilijkere lichtopstellingen tot een absolute eenvoud herleiden :
high speed flash : Met de AEOS kan u flitsen tot 200% van het maximum vermogen waarmee u actie kan bevriezen. Dit maakt van de AEOS een all-in-one oplossing voor fotografie en video.
cineSFX : een aantal voorgeprogrammeerde verlichtingseffecten zoals haardvuur, bliksemflitsen, TV die u naar uw eigen keuze kan bijsturen.
True aperture dimming : berekent en toont het diafragma voor een bepaald onderwerp en afstand.
Designer fade : biedt gepersonaliseerde fade in / fade out effecten voor interviews
AccuColour : De Rotolight LED technologie geeft een exacte kleurweergave (TLCI 91) waardoor tijdrovende postproductie geëlimineerd wordt.

Rotolight Neo 2

De Rotolight Neo 2 is een revolutionaire LED verlichting die de voordelen van een continuverlichting combineert met de flexibiliteit van High Speed Sync (HSS) flitslicht met meer vermogen om actie te bevriezen.  Door het gebrek aan recycletijden mist u geen enkel shot.
De Rotolight Neo 2 is lichtgewicht en uiterst draagbaar, ontworpen voor portretfotografen en video.  Een Elinchrom Skyport ontvanger is ingebouwd waardoor betrouwbare draadloze triggers met synchronisatietijden tot 1/8000 tot 200m afstand mogelijk zijn.  De Neo 2 heeft een perfecte kleurweergave (CRI > 96).  De kleurtemperatuur kan traploos ingesteld worden tussen 3150 en 6300K en is met 2000lux @ 90cm 85% helderder dan zijn voorganger.
De Neo 2 heeft eveneens een aantal extra features aan boord voor een uitgebreid aanbod aan creatieve effecten :
– AccuColour technologie met perfecte kleurdefinitie – CRI > 96, TLCI 91 – elimineert de nood aan tijdrovende postproductie.
– True Aperture Dimming : berekent en toont het juiste diafragma voor een bepaald onderwerp en afstand
– CineSFX : een aantal lichteffecten zijn voor geprogrammeerd en kunnen desgewenst aangepast worden : bliksemflits, haardvuur, TV flikkering,…
– Designer Fade : Fade in/out effecten voor bv. interviews.

The Rotolight Interview Kit

Een compacte en veelzijdige kit, bestaande uit twee Rotolight RL48 LEDs, ideaal voor portret, macro of interviews. Zeer eenvoudig in gebruik en snel op te stellen, perfect voor op locatie of in de studio. De LEDs zijn constant, zonder te flikkeren met een perfecte kleurweergave (CRI > 91).
De kit bestaat uit twee RL48 LEDs met statiefadapter, draagtas en Lee kleurcorrectie en kleureffectfilters.