Professionele opleidingen in ons belevingscentrum of ter plaatse

Opleiding in ons belevingscentrum

Ontdek fotografie op een geheel nieuwe manier bij de Servix Academy in ons moderne belevingscentrum in Aartselaar!
We zijn er om jou, als fotograaf, te transformeren tot een veelzijdige beeldenmaker die vol vertrouwen de uitdagingen van de competitieve markt aangaat.
Stap onze gloednieuwe studio binnen en laat je inspireren terwijl je je vaardigheden verder ontwikkelt.
Word de fotograaf die de markt vraagt en verdien je plek in de schijnwerpers met Servix Academy.
Alle opleidingen kunnen bekeken en geboekt worden in onze webshop onder de rubriek Academy.

Opleidingen op maat en aanbod voor scholen

Ook begrijpen wij dat docenten soms behoefte hebben aan bijscholing, daarom bieden wij speciale opleidingen aan. Zo kunnen zij hun kennis actueel houden en overdragen aan de volgende generatie. De technologie op het gebied van foto-apparatuur evolueert immers voortdurend. Hier kan je het aanbod bekijken

Online Opleidingen

Ook zal je een heel deel van deze opleidingen terug vinden bij onze partner Beeldbekwaam en ons eigen You-tube kanaal.

Advies ter plaatse

Naast de verkoop van foto- en videomateriaal bieden wij ook advies op maat aan. Met onze jarenlange ervaring bij de inrichting van studio's, zowel klein als groot, is het onze ambitie om u de beste oplossingen voor te stellen, binnen uw budgettaire verwachtingen. Veel bedrijven en scholen combineren vandaag fotografie en video. Dit is in de huidige marketingmix een uitstekende strategie. Beiden vereisen echter een andere benadering. Tijdens een eerste bezoek aan uw School, firma of studioruimte bespreken we uw noden en wensen teneinde u een duidelijk voorstel te kunnen maken. Reken op een 2- à 3-tal uurtjes voor een eerste bezoek. Verder blijft dit uiteraard zonder enige aankoopverplichting. Meer info en prijzen info@servix.be.

Webshop powered by Marcando