Belevingsdag 18 april van 11 tot 18u
Belevingsdag 18 april van 11 tot 18u
Belevingsdag 18 april van 11 tot 18u
Belevingsdag 18 april van 11 tot 18u

Belevingsdag 18 april van 11 tot 18u

13/03/2024

Op 18 april 2024 organiseert Servix.be een belevingsdag in hun showroom te Aartselaar.
Het wordt weer een dag vol beleving met verschillende workshops en gastsprekers.

Wat staat er op het programma:

Gastsprekers

  • Ioannis Tsouloulis, Portet met Fujifilm
  • Gwenny Eeckels, Lezing
  • Tim Luyten, Filmen met Fujifilm

Fabrikanten

  • Canon, Printing
  • Eizo, colormanagement
  • Elinchrom, uitgebreide info en hands-on (-10% op het volledige Elinchrom gamma)
  • Fujifilm, Werner met tassen vol camera's en lenzen (-10% op het Fujifilm GFX gamma)
  • Manfrotto, Kenneth met nieuwigheden

Ioannis Tsouloulis Workshop. gaat met de Fuji GFX aan de slag en maakt samen met ons model Ellen een beautyshoot. Ioannis is een gekend Fujifilm ambassadeur sinds 2012. Hij traint en coached Fujifilm gebruikers op een zeer gepassioneerde manier met professionele tips en tricks. Als commercieel fotograaf zijn zijn onderwerpen voornamelijk interieuropnamen voor immokantoren, zakelijke portretten en reklamefotografie. Zijn persoonlijk werk bestaat uit portretten, beauty en artistiek naakt. Hij heeft steeds een goede connectie met zijn modellen en kan hen sturen naar de juiste pose en expressie waar kracht uit straalt.

Gwenny Eeckels,Lezing. geboren in Antwerpen op 6 september 1978, is een fotografe die bekend staat om haar expressieve portretten met geënsceneerde belichting. Naast commerciële opdrachten voor artiesten, platenmaatschappijen en bedrijven, creëert Gwenny ook eigen werk dat verschillende aspecten van fotografie omvat, zowel analoog als digitaal en nu ook met behulp van Artificiële intelligentie. Haar benadering van fotografie is vrij en zonder grenzen, waarbij ze niet beperkt wordt door een specifieke stijl of genre en altijd op zoek is naar de schoonheid in elk aspect van haar werk. Gwenny hecht veel waarde aan de interpretatie van haar werk door het publiek en streeft ernaar om haar foto’s op verschillende manieren te laten bekijken. Haar werken hebben soms een diepere betekenis en soms zijn ze simpelweg bedoeld om de kijker te verrassen met hun pure esthetiek en schoonheid.

Tim Luyten Hands-on. zal met een Rig uitgebouwde fujifilm-camera filmshots maken en u op alle vragen een antwoord geven over het compact filmen met een fujifilm systeemcamera.

Samen met de specialisten van Eizo bekijken we de beelden op de ColorGraphics schermen. We tonen de noodzaak van een goed gekalibreerd scherm en printer zodat wat je op je scherm ziet ook effectief geprint zal worden. Dat calibreren relatief vlot en eenvoudig kan uitgevoerd worden en geen job hoeft te zijn voor gespecialiseerde technici zal blijken uit hun demonstratie.

De resultaten drukken we tenslotte af op de Canon imagePROGRAF kleurenprinters. De imagePROGRAF, van 17" tot 60", luiden een nieuw tijdperk in voor professioneel printen. De printers leveren foto's en hoogwaardige posters met nauwkeurige, natuurgetrouwe kleuren en duurzame kwaliteit, ideaal voor de kritische fotograaf of kunstenaar.

Kenneth Deschepper
toont de laatste nieuwe producten uit het Manfrotto assortiment. De Manfrotto ProLight Cineloader is een robuuste tas die ontwikkeld werd om de volledige videostudio in een tas te vervoeren. De stevige buitenzijde met waterafstotende coating beschermt de inhoud tegen elke impact en met de (optionele) dividers kan u de tas naar uw persoonlijke voorkeur indelen.
Of wat dacht u van de Manfrotto Rapid Flags. Elke kit bestaat uit twee frames en vier verschillende fabrics. De Rapid Flags zijn -zoals de naam al doet vermoeden- zeer snel op te stellen. Beschikbaar in twee formaten : 18"x24" (45x60cm) en 24"x36" (60x90cm).

Uiteraard staan ook al onze andere merken en producten in de kijker. Heeft u tussendoor vragen over de Cambo Actus-GFX of de Cambo CLH-500 panoramische kop ? Servix.be staat klaar om op al uw vragen een duidelijk antwoord te geven met het nodige professionele advies.

Links & downloads

Webshop powered by Marcando