Phaseone

Phase One is wereldleider op het gebied van middenformaat digitale fotografie voor de professionele fotograaf maar ook voor meer industriële toepassingen. Gesticht in de vroege 90s, Phase One is een ware digitale pioneer met een passie voor beeldkwaliteit en gebruiksgemak.

Na een eerste reeks digitale scan-oplossingen, lanceerden zij op Photokina 1998 de eerste digitale one-shot camera, de Phase One LightPhase. Met een resolutie van 6Mp was dit toen een ware revolutie in het fotografisch landschap. 

Phase Ones producktontwikkeling en design betekenden reeds meermaals de maatstaf voor highres camerasystemen of innovatieve software voor een optimale workflow en RAW file editing. Capture One Pro, de RAW beeldverwerkingssoftware bij voorkeur voor vele fotografen, benadrukt Phase Ones kennis en hun vermogen om hardware en software te integreren in een totaalpakket.

Gebaseerd in Kopenhagen, Denemarken, gekend voor zijn Scandinavisch design, is Phase One toegewijd om u de beste beeldkwaliteit en gebruikservaring te geven. Met kantoren in New York, Tokyo, Keulen, Shanghai en Tel Aviv en samen met hun internationale gespecialiseerde partners -zoals Cambo en Schneider Kreuznach- zorgt Phase One voor een uitstekende enduser service wereldwijd.

 

 

Webshop powered by Marcando